Leksikonet.dk

Partnerprogram

(Partnerprogram findes også på Leksikonet.dk som affiliateprogram, affiliateprogrammer og partnerprogrammer)

Et partnerprogram (også kaldet et affiliateprogram) er en aftale mellem en annoncør og en udgiver af typisk en hjemmeside, men kan også være et email-nyhedsbrev, en gruppe eller side på sociale netværk som Facebook eller Pinterest eller søgemaskineannoncering (arbitrage) gennem f.eks. Google AdWords.

Annoncøren betaler udgiveren penge for bestemte handlinger som en bruger udfører. Det kan være en tilmelding til annoncørens nyhedsbrev, deltagelse i en konkurrence eller køb i annoncørens webshop.

I de tilfælde hvor en bruger melder sig til et nyhedsbrev eller deltager i en konkurrence, vil der oftest være tale om en udbetaling af kommission til udgiveren på et fast beløb. Ved salg på webshoppen kan der både være tale om kommission som et fast beløb eller en procentdel af salget.

Partneraftalen er typisk administreret gennem en tredjepart, kaldet affiliatenetværk.

Denne artikel er senest rettet d. 24/06 2015 kl. 00:06:33 af bk.
Se historik for tidligere versioner.

(Slut på artikel)

Er der fejl eller mangler i denne artikel? Ret eller uddyb den her

Skriv i et sagligt sprog. Artiklen må ikke være kopieret fra andre kilder. Her finder du hjælp til at skrive artikler på Leksikonet.dk (Åbner i et nyt vindue).

Tag artiklen med relevante emneord

Adskil med komma. Fx. løb, sport, idræt, jogging, danske idrætsudøvere.

Indtast din emailadresse

Din artikel bliver først aktiveret, efter du har klikket på et bekræftelses-link, som bliver sendt til din emailadresse.

Vil du have dit eget brugernavn på Leksikonet.dk?

Så kan du se en oversigt over de artikler, du har skrevet.


Leksikonet.dk - © 2023 BitnoCom